17/02/2023 18/02/2023 Τρία χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε τη Δημόσια Τηλεόραση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και μίλησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Λασκαράτο για θέματα που αφορούσαν την επικαιρότητα, από τα ελληνοτουρκικά και τις εκλογές, μέχρι την υπόθεση της «Κιβωτού» και των Αγίων Ισιδώρων και την επανένωση...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 4:03

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλάει εφ΄ όλης της ύλης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλάει εφ΄ όλης της ύλης

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε τη Δημόσια Τηλεόραση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και μίλησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Λασκαράτο για θέματα που αφορούσαν την επικαιρότητα, από τα ελληνοτουρκικά και τις εκλογές, μέχρι την υπόθεση της «Κιβωτού» και των Αγίων Ισιδώρων και την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε ακόμη στην ερώτηση «τι κρατάτε και ποιο θα θέλατε να είναι το αποτύπωμα των 15 ετών της προσωπικής διαδρομής», μιλώντας για «Εκκλησία που δεν θέλει να γίνει πλούσια αλλά να στέκεται στα πόδια της και να μη ζητιανεύει πετρέλαιο για τα γηροκομεία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων