19/01/2024 19/01/2024 Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης. Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, ενώ παρέστησαν, επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, ο πρόεδρος του...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 14:23

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, ενώ παρέστησαν, επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ.Α.Ε.) Τιμολέων Κατσίπος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤ.ΥΠ.Α.Ε. Αθανάσιος Γιάνναρης. Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης.

Μετά τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του και αναφέρθηκε στις σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις του Σχολείου και ευχήθηκε να γίνουν και άλλα αντίστοιχα έργα, τα οποία προσφέρουν στη νεολαία «για την οποία πολλά ελπίζουμε και σε αυτήν πολλά στηρίζουμε».

Κατόπιν, ο Μακαριώτατος εξέφρασε την συγκίνησή του για τα εγκαίνια του Σχολείου, αφού ο ίδιος υπήρξε για πολλά χρόνια εκπαιδευτικός και συνεχάρη όσους συνετέλεσαν για αυτό την δομή. Ευχήθηκε από την πλευρά του να γίνονται τέτοια έργα και τα παιδιά να μεγαλώνουν με Σοφία και πρόοδο του Θεού. Μετά τους επίσημους χαιρετισμούς πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Διαβάστε ακόμη: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει Δημοψήφισμα για τον γάμο των ομοφύλων – Η Εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων