11/06/2023 11/06/2023 Στους εορτασμούς  για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο Ναύπλιο παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023, τελέστηκε στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Ναύπλιο μεθεόρτιος Εσπερινός παρουσία του Μακαριωτάτου. Ακολούθησε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος...
11 Ιουνίου, 2023 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2023 - 22:12

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους εορτασμούς  για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο Ναύπλιο παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023, τελέστηκε στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Ναύπλιο μεθεόρτιος Εσπερινός παρουσία του Μακαριωτάτου.

Ακολούθησε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για τους λειτουργούς Υγείας και κατόπιν ομιλία από τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Ιατρικής με θέμα: «Δημόσια Υγεία και Κλινική Ιατρική».

Φωτορεπορτάζ:  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

  

   

burst

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων