30/03/2024 02/04/2024 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιερωνύμου, ο οποίος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής, η ακολουθία της δεύτερης Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκου. Την Ακολουθία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου, Πρωτοσύγκελος...
30 Μαρτίου, 2024 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:34

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Ι.Ν. Αγίου Ιερωνύμου Αυλώνα για τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Ι.Ν. Αγίου Ιερωνύμου Αυλώνα για τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιερωνύμου, ο οποίος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής, η ακολουθία της δεύτερης Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκου.

Την Ακολουθία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και B’ Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Επίσκοπος Τανάγρας κ. Απόστολος, Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, ο πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπαμικρούλης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων και ο Ιεροδιάκονος Δημήτριος Φωκιανός.

Μετά την ακολουθία ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, στις δράσεις, αλλά και στα έργα που συνεχίζονται τονίζοντας πως πρόκειται για έναν χώρο που θα γίνονται συναντήσεις των παιδιών κυρίως, αλλά και των μεγαλυτέρων.

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 30, Μαρτίου, ο Αρχιεπίσκοπος παρέστη στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιερωνύμου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων