26/03/2022 06/04/2022 Στην Κυπαρισσία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Με αφορμή την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ παρουσία του στον Πύργο, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο. Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο και τον αντιπεριφερειάρχη...
26 Μαρτίου, 2022 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 0:11

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Μητροπολίτη Τριφυλίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Μητροπολίτη Τριφυλίας

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Με αφορμή την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ παρουσία του στον Πύργο, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο.

Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο και τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκο Κοροβέση αναχώρησαν για τον Κακόβατο.

Το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται στον Πύργο με αφορμή τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: «Πρωταγωνιστές μιας άλλης εποχής 1950-1960».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων