27/01/2023 27/01/2023 Στην παρουσίαση των Δράσεων του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα προβεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην απονομή χρηματικών βραβείων σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 15:01

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα βραβεύσει μαθητές του νομού Βοιωτίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα βραβεύσει μαθητές του νομού Βοιωτίας

Στην παρουσίαση των Δράσεων του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα προβεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην απονομή χρηματικών βραβείων σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας που διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα: “Τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στη Βοιωτία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων