27/05/2021 27/05/2021 Παρουσία της ΠτΔ κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο η επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την επίσημη έναρξη του δημοσίου διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης. Στην...
27 Μαΐου, 2021 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2021 - 22:11

Ο Αρχιεπίσκοπος και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Ζάππειο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Ζάππειο

Παρουσία της ΠτΔ κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο η επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την επίσημη έναρξη του δημοσίου διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Στην εκδήλωση ομιλίες πραγματοποίησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, απέστειλαν χαιρετισμό μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος ο προεδρεύων του Συμβουλίου της Ε.Ε. και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινιάσθηκε, ακόμη, φωτογραφική έκθεση για τα 40 χρόνια συμμετοχής της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Χ. ΜΠΟΝΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων