09/01/2024 09/01/2024 Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες από την μέρα που ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Γεώργιος ενθρονίστηκε στον Θρόνο της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου μίλησε στον Alpha και τον δημοσιογράφο Ευάγγελο Αγαπίου, για την σχέση Εκκλησίας – κοινωνίας, το Κυπριακό, τις σχέσεις με τους Τουρκοκυπρίους αλλά και τις επισκέψεις πιστών και κληρικών στα...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 10:21

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος για τη σχέση Εκκλησίας και κοινωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος για τη σχέση Εκκλησίας και κοινωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες από την μέρα που ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Γεώργιος ενθρονίστηκε στον Θρόνο της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου μίλησε στον Alpha και τον δημοσιογράφο Ευάγγελο Αγαπίου, για την σχέση Εκκλησίας – κοινωνίας, το Κυπριακό, τις σχέσεις με τους Τουρκοκυπρίους αλλά και τις επισκέψεις πιστών και κληρικών στα κατεχόμενα.

Ακόμη, μίλησε για το υπό ποιους όρους ο ίδιος κρίνει ως επικίνδυνη την επανέναρξη των συνομιλιών αλλά και ποιους καλεί σε αφύπνιση από τον εθνικό λήθαργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων