16/12/2020 16/12/2020 Δηλώσεις στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Αναφερόμενος στην ασθένεια του έκανε λόγο για “μία μεγάλη δοκιμασία, αλλά και ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας”. Σε ερώτηση αν βρέθηκε η χρυσή τομή απάντησε: “Νομίζω ναι. Θα είχε λυθεί το θέμα πολύ πιο μπροστά...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 15:47

Αρχιεπ. Αθηνών στην κάμερα του ope.gr: Βρέθηκε η “χρυσή τομή”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αθηνών στην κάμερα του ope.gr: Βρέθηκε η “χρυσή τομή”

Δηλώσεις στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Αναφερόμενος στην ασθένεια του έκανε λόγο για “μία μεγάλη δοκιμασία, αλλά και ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας”.

Σε ερώτηση αν βρέθηκε η χρυσή τομή απάντησε: “Νομίζω ναι. Θα είχε λυθεί το θέμα πολύ πιο μπροστά αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που κολλάνε και μεγαλοποιούν κάποια πράγματα. Ευτυχώς ο Πρωθυπουργός είχε κατανόηση και με την προσπάθεια και την ενότητα όλων βρέθηκε λύση που φέρνει την γαλήνη. Θα συμμετάσχουμε όλοι στις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις με προσοχή και εφαρμογή των μέτρων, ώστε να περάσει και αυτή η δυσκολία και ελπίζουμε ότι μπαίνουμε σε έναν καινούργιο χρόνο που δεν θα έχει τόσα προβλήματα”.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων