12/04/2019 12/04/2019 Στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, που ψάλλεται σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς σήμερα, χοροστάτησε απόψε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Στην ακολουθία συγχοροστάτησε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, με την παρουσία των ιερέων του Μητροπολιτικού ναού. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας παραβρέθηκαν  και οι Νίκος Φίλης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης...
12 Απριλίου, 2019 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2019 - 21:50

Ο Αρχιεπίσκοπος στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, που ψάλλεται σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς σήμερα, χοροστάτησε απόψε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Στην ακολουθία συγχοροστάτησε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, με την παρουσία των ιερέων του Μητροπολιτικού ναού. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας παραβρέθηκαν  και οι Νίκος Φίλης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων