25/02/2020 25/02/2020 Στην τελετή εγκαινίων επί τη ενάρξει των εργασιών για την επέκταση του Σταθμού Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης,...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 15:39

Ο Αρχιεπίσκοπος στα εγκαίνια της επέκτασης στο λιμάνι του Πειραιά

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος στα εγκαίνια της επέκτασης στο λιμάνι του Πειραιά

Στην τελετή εγκαινίων επί τη ενάρξει των εργασιών για την επέκταση του Σταθμού Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Νωρίτερα, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Μακαριώτατος για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ο Δήμος με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων