02/06/2023 03/06/2023 Μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., κ. Χρυσοστόμου Σταμούλη, Καθηγητή Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας, παρευρέθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στην Συνεδρίαση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.). Ο π. Θεολόγος , αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου...
02 Ιουνίου, 2023 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 2:07

Ο διευθυντής του Ι.Π.Ε. στη συνεδρίαση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Διαδώστε:
Ο διευθυντής του Ι.Π.Ε. στη συνεδρίαση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., κ. Χρυσοστόμου Σταμούλη, Καθηγητή Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας, παρευρέθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στην Συνεδρίαση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.).

Ο π. Θεολόγος , αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου του Ιδρύματος, ευχαρίστησε τον κ. Χρυσόστομο Σταμούλη, Κοσμήτορα της Θεολογικής του Α.Π.Θ., τον κ. Νίκο Μαγγιώρο, Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας και τους ελλογιμωτάτους καθηγητές και καθηγήτριες για την θερμή φιλοξενία και την αγαστή τους συνεργασία με το Ι.Π.Ε στα πλαίσια του Συμφώνου Συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ τους. Επίσης συζητήθηκε εκτενώς η διεύρυνση της συνεργασίας και των επιστημονικών δράσεων μεταξύ του Α.Π.Θ. και του Ι.Π.Ε. ως ερευνητικού κέντρου. Στη συνέχεια ο π. Θεολόγος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την κα Δέτση Ζωή, Διευθύντρια του Τομέα Αμερικανικής Λογοτεχνίας, Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ. και συζητήθηκαν θέματα κοινού επιστημονικού ενδιαφέροντος και συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων