16/09/2019 16/09/2019 Μέγας πανηγυρικός εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό της περιοχής του Ταύρου. Στον εσπερινό, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος με τη συμμετοχή ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου από...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2019 - 21:11

Ο Επισκ. Ανδρούσης στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Αγ. Σοφία Ταύρου

Διαδώστε:
Ο Επισκ. Ανδρούσης στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Αγ. Σοφία Ταύρου

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό της περιοχής του Ταύρου.

Στον εσπερινό, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος με τη συμμετοχή ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου από την ευρύτερη περιοχή του Ταύρου όπου προσήλθε για να συνεορτάσει και να συμπανηγυρίσει την φερώνυμο μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής.

Πριν την απόλυση ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Δημητριάδης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την συμμετοχή του στην φετινή πανήγυρη του Ιερού Ναού και ευχήθηκε η Αγίες Σοφία, Πίστη,Ελπίδα και Αγάπη να πρεσβέυουν υπέρ της σωτηρίας πάντων ημών.

Στον Ιερό Ναό φυλάσσονται Ιερά Λείψανα της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

Ακούστε το κήρυγμα του Επισκόπου Ανδρούσης:

     

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων