02/09/2022 02/09/2022 Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, ο Γιάννης Μπρατάκος, ως υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Ο Γιάννης Μπρατάκος θα καλύψει το κενό του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 14:27

Ο Επίσκοπος Ωρεών στην ορκομωσία του νέου υφυπουργού στον πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ωρεών στην ορκομωσία του νέου υφυπουργού στον πρωθυπουργό

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, ο Γιάννης Μπρατάκος, ως υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Ο Γιάννης Μπρατάκος θα καλύψει το κενό του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων