16/06/2019 16/06/2019 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών τέλεσε το πρωί το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ συλλειτούργησε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμέων, Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής. Αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε κατά την λειτουργική πράξη ο εσπερινός του Αγίου Πνεύματος (εσπερινός της Γονυκλισίας), στον οποίο χοροστάτησε ο Επίσκοπος...
16 Ιουνίου, 2019 - 12:33

Ο εσπερινός της Γονυκλισίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Διαδώστε:
Ο εσπερινός της Γονυκλισίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών τέλεσε το πρωί το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ συλλειτούργησε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμέων, Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής.

Αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε κατά την λειτουργική πράξη ο εσπερινός του Αγίου Πνεύματος (εσπερινός της Γονυκλισίας), στον οποίο χοροστάτησε ο Επίσκοπος Θεσπιών. Ο προϊστάμενος του ναού π. Θωμάς Συνοδινός αναφέρθηκε στη σημερινή εορτή, αλλά και στην χθεσινή εορτή του Αρχιεπισκόπου τονίζοντας πως κυβερνά με ευστάθεια το πλοίο της Εκκλησίας. Ευχήθηκε επίσης στον Αρχιεπίσκοπο μακροημέρευση σημειώνοντας πως παρακαλούμε τον Κύριο να σας έχει καλά με υγεία πνευματική και ψυχική.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων