07/06/2019 07/06/2019 Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τον κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγγελλος της Αρχιεπισκοπής Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο “για την τιμή που του έκανα να τον δεχτεί”: “Πάντοτε με την ευλογία του μας δίνει δύναμη,...
07 Ιουνίου, 2019 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 14:01

Ο Κ. Μπακογιάννης στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Κ. Μπακογιάννης στον Αρχιεπ. Αθηνών

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Τον κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγγελλος της Αρχιεπισκοπής Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο “για την τιμή που του έκανα να τον δεχτεί”:

“Πάντοτε με την ευλογία του μας δίνει δύναμη, αλλά και με το πλούσιο κοινωνικό του έργο μας δίνει έμπνευση” τόνισε και πρόσθεσε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μεταξύ τους πολύ καλή συνεργασία “σεβόμενοι τους διακριτούς ρόλους”.

“Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά”

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον νέο δήμαρχο Αθηναίων για την επίσκεψή του, τονίζοντας ότι δόθηκε η ευκαιρία να ξανασυζητήσουν για θέματα που τους είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν.

Εξέφρασε την χαρά του που ο κ. Μπακογιάννης είναι δήμαρχος Αθηναίων κι επανέλαβε την ανάγκη συνεργασίας της επίσημης πολιτείας, με την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκκλησία έτσι ώστε “μέσα σε μία κοινωνία αγάπης να κάνουμε έργα”

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Καρπαθάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων