06/05/2021 06/05/2021 Ο Κατηχητικός λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, γνωστός και ως Ιερατικόν, Κατηχητικός εις το Άγιον Πάσχα, αποδόθηκε γραπτώς στη δημοτική γλώσσα στο τρίτο κατά σειρά βίντεο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών που δημιουργήθηκε ειδικά για την Μ. Εβδομάδα. Τον Κατηχητικό Λόγο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου διαβάζει μεγαλοφώνως στο τέλος της...
06 Μαΐου, 2021 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 18:36

Ο Κατηχητικός Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου σε δημοτική απόδοση

Διαδώστε:
Ο Κατηχητικός Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου σε δημοτική απόδοση

Ο Κατηχητικός λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, γνωστός και ως Ιερατικόν, Κατηχητικός εις το Άγιον Πάσχα, αποδόθηκε γραπτώς στη δημοτική γλώσσα στο τρίτο κατά σειρά βίντεο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών που δημιουργήθηκε ειδικά για την Μ. Εβδομάδα.

Τον Κατηχητικό Λόγο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου διαβάζει μεγαλοφώνως στο τέλος της Θ. Λειτουργίας κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως, ο ιερέας που προεξάρχει. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Λόγος αποδίδεται στη δημοτική γλώσσα, σε μία προσπάθεια να κατανοήσουν οι νέοι τα ιερά κείμενα και να μετέχουν πιο συνειδητά στις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η «Αποστολή» ευχαρίστησε θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την AIKOR PRODUCTIONS και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Παναγιώτη Πετράκη, Μαρία Κορινθίου, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων