23/09/2021 23/09/2021 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και του Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών την αντιπροσωπεία του Δ. Σ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, π. Γεώργιο Σελλή, τον Αντιπρόεδρο, π. Γεώργιο...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 21:37

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος

Διαδώστε:
Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και του Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών την αντιπροσωπεία του Δ. Σ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, π. Γεώργιο Σελλή, τον Αντιπρόεδρο, π. Γεώργιο Βαμβακίδη, τον Γενικό Γραμματέα, π. Βασίλειο Χρηστίδη, τον Ταμία, π. Μιχαήλ Μετζάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου, π. Γεώργιο Κωνσταντίνου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο και τα μέλη του Δ. Σ. έλαβαν την ευχή του Μακαριωτάτου για τη συνέχιση της υπέρ του Ιερού Κλήρου διακονίας τους.

Στη συνέχεια τα μέλη του Δ. Σ. είχαν την ευκαιρία να λάβουν διεξοδική και πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τις θεματικές ενότητες των νέων προγραμμάτων του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Ιδρύματος Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Αλεξανδράκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων