17/09/2020 17/09/2020 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Κέντρου Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου κ. Faisal bin Muaammar είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.     Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Βατικανό κ. Παναγιώτη Καλογερόπουλο. Ο κ. Καλογερόπουλος  επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών προκειμένου να...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 12:30

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στον Αρχιεπ. Αθηνών

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Κέντρου Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου κ. Faisal bin Muaammar είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

 

 

Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Βατικανό κ. Παναγιώτη Καλογερόπουλο. Ο κ. Καλογερόπουλος  επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών προκειμένου να λάβει την ευλογία του πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων