05/09/2022 05/09/2022 Το έργο της ξεκίνησε από σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου με την πρώτη συνεδρίαση να ξεκινά με την τέλεση του Αγιασμού για τη νέα Συνοδική Περίοδο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.   Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση κατά την οποία ορίστηκαν οι αρμοδιότητες των Συνοδικών...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 13:44

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών νέος Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών νέος Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΙΣ

Το έργο της ξεκίνησε από σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου με την πρώτη συνεδρίαση να ξεκινά με την τέλεση του Αγιασμού για τη νέα Συνοδική Περίοδο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.  

Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση κατά την οποία ορίστηκαν οι αρμοδιότητες των Συνοδικών Αρχιερέων. Την ευθύνη για την ενημέρωση των δημοσιογράφων για τη νέα περίοδο θα έχει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος ορίστηκε Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Ο Σεβασμιώτατος αναλαμβάνει τη σκυτάλη και διαδέχεται τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο ο οποίος ήταν Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΙΣ της 165ης Συνοδικής Περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων