24/02/2020 24/02/2020 Την Κυριακή της Απόκρεω (23/2/2020), ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος, κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, λειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό (Μητρόπολη) Αθηνών, όπου παρευρέθησαν πολλοί Μανιάτες κάτοικοι Αθηνών και ιδιαίτερα του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», με τον Πρόεδρο κ. Ν. Βουγιουκλάκη ως και της Ένωσης Δροσοπηγητών «Η Τσεροβά»...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 19:28

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Καθεδρικό Ναό (Μητρόπολη) Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Καθεδρικό Ναό (Μητρόπολη) Αθηνών

Την Κυριακή της Απόκρεω (23/2/2020), ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος, κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, λειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό (Μητρόπολη) Αθηνών, όπου παρευρέθησαν πολλοί Μανιάτες κάτοικοι Αθηνών και ιδιαίτερα του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», με τον Πρόεδρο κ. Ν. Βουγιουκλάκη ως και της Ένωσης Δροσοπηγητών «Η Τσεροβά» με τον Πρόεδρο κ. Ιω. Γκενάκο.

Στο θείο κήρυγμα ο Σεβ. ερμήνευσε την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής, η οποία αναφερόταν στη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και την μεγάλη Κρίση και υπογράμμισε την έννοια της πνευματικής εγρήγορσης και καταλλαγής με το Θεό, ώστε να έχουμε «καλή απολογία» επί του φοβερού βήματος του Χριστού.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων