08/04/2024 08/04/2024 Ομάδα μαθητριών και μαθητών του ΓΕΛ Πεντέλης συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θερμοπύλων κ. Ιωάννη, Διευθυντή του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πεντέλης. Οι μαθήτριες και οι μαθητές υλοποιούν φέτος πρόγραμμα που αφορά στην «Αγωγή στη Συγχώρεση» και ταυτόχρονα δημιουργούν podcasts με ποικίλο περιεχόμενο. Τα παιδιά συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο για το νόημα...
08 Απριλίου, 2024 - 14:03
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024 - 14:09

Ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών μίλησε για το νόημα της Χριστιανικής συγχώρεσης σε μαθητές του ΓΕΛ Πεντέλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών μίλησε για το νόημα της Χριστιανικής συγχώρεσης σε μαθητές του ΓΕΛ Πεντέλης

Ομάδα μαθητριών και μαθητών του ΓΕΛ Πεντέλης συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θερμοπύλων κ. Ιωάννη, Διευθυντή του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές υλοποιούν φέτος πρόγραμμα που αφορά στην «Αγωγή στη Συγχώρεση» και ταυτόχρονα δημιουργούν podcasts με ποικίλο περιεχόμενο.

Τα παιδιά συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο για το νόημα της Χριστιανικής συγχώρεσης και για το μήνυμα των Άγιων Παθών και του Αγίου Πάσχα, ενώ το περιεχόμενο της συζήτησης θα αποτελεί το υλικό ενός νέου επεισοδίου podcast που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα ανακοινωθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπεύθυνη της δράσης είναι η φιλόλογος κα Ιωάννα Παππά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων