24/09/2020 24/09/2020 Συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Καραγιάννη είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο κ. Καραγιάννης προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο τα πρακτικά του συνεδρίου για την εκκλησιαστική τέχνη, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Εν όψει μάλιστα...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 17:36

Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής στον Αρχιεπ. Αθηνών

Συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Καραγιάννη είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Καραγιάννης προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο τα πρακτικά του συνεδρίου για την εκκλησιαστική τέχνη, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Εν όψει μάλιστα της επικείμενης διεξαγωγής του ΣΤ΄ Επιστημονικού Συμποσίου Νεοελληνικής Εκκλησιαστικής Τέχνης, το οποίο προγραμματίζεται να λάβει χώρα 9-11 Οκτωβρίου 2020 διαδικτυακά, ο κ. Καραγιάννης απηύθυνε προς τον Μακαριώτατο ένθερμη πρόσκληση εκ μέρους της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου, να ευλογήσει τις εργασίες του με την προσωπική παρουσία και συμμετοχή του.

Ο Χρήστος Καραγιάννης ανέλαβε τα ηνία στην κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως προέκυψε από τις κοσμητορικές εκλογές της 24ης Ιουλίου.
Στην ηλικία των 51 ετών, πρόκειται πιθανότατα για το νεαρότερο κοσμήτορα που έχει αναδείξει η Θεολογική Σχολή Αθηνών.

 

Νωρίτερα, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Διευθυντής του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλη. Τον συνόδευαν ο π. Νεκτάριος Μαρκάκης, που πήρε την θέση του στο ΓΕΣ και ο ο π. Θεόδωρος Χατζηβασιλείου, συνεργάτης του στο ΓΕΕΘΑ.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων