20/10/2019 20/10/2019 Του Γιώργου Φερδή – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” Πρωτοσύγκελλος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος θα αναλάβει ο επι χρόνια Αρχιμαδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος, εφημέριος του Αγίου Αρτεμίου Παγκρατίου, από την Ενθρόνιση και μετά, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών στο πολυπληθές εκκλησίασμα στον πανηγυρίζοντα ναό της Αθήνας. Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο εφημέριος Αρχιμανδρίτης...
20 Οκτωβρίου, 2019 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2019 - 20:42

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Του Γιώργου Φερδή – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Πρωτοσύγκελλος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος θα αναλάβει ο επι χρόνια Αρχιμαδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος, εφημέριος του Αγίου Αρτεμίου Παγκρατίου, από την Ενθρόνιση και μετά, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών στο πολυπληθές εκκλησίασμα στον πανηγυρίζοντα ναό της Αθήνας.

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο εφημέριος Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος μετά από 15 χρόνια αρίστης ιερατικής πορείας στον Άγιο Αρτέμιο Παγκρατίου θα αναλάβει την νευραλγική θέση του Πρωτοσυγκέλλου στην Φθιώτιδα.

Με την κίνηση αυτή, ο Μητροπολίτης Συμεών αναγνωρίζει την πολύχρονη διακονία του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών αφήνοντας πίσω μια ενορία παράδειγμα για την τάξη και την ομορφιά που οποιοσδήποτε κληρικός θα ζήλευε.

Ο π. Άγγελος, μεγαλωμένος στην ενορία του Αγίου Αρτεμίου όπου διακονεί τα τελευταία χρόνια με πληθώρα πνευματικών τέκνων αλλά και ιδιαίτερη αγάπη από τους ενορίτες τόνισε πως θα γίνει μια λειτουργία τις επόμενες ημέρες ώστε να αποχαιρετιστούνε σε οικογενειακό κλίμα.

Ο νέος Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος Συμεών σημείωσε πως από της 16 Νοεμβρίου πρώτα ο θεός θα τοποθετηθεί ο π. Άγγελος στη θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων