24/07/2019 24/07/2019 Ο Περιφερειάρχης Αθηνών κ. Πατούλης θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου αύριο Πέμπτη για να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Σε μια κίνηση που δηλώνει την ανάγκη για συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Εκκλησία προβαίνει ο Περιφεριάρχης Αττικής, ώστε να κλειδώσει τη μελλοντική πορεία που θα επιθυμεί να...
24 Ιουλίου, 2019 - 8:35

Ο Περιφερειάρχης Αττικής στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Ο Περιφερειάρχης Αττικής στον Αρχιεπίσκοπο

Ο Περιφερειάρχης Αθηνών κ. Πατούλης θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου αύριο Πέμπτη για να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σε μια κίνηση που δηλώνει την ανάγκη για συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Εκκλησία προβαίνει ο Περιφεριάρχης Αττικής, ώστε να κλειδώσει τη μελλοντική πορεία που θα επιθυμεί να διαγράψει το πιο νευραλγικό κομμάτι της αυτοδιοίκησης Αττικής.

Με δεδομένη άλλωστε την ως τώρα στενή συνεργασία που είχε η προκάτοχός του κ. Ρένα Δούρου με την Εκκλησία ,εγκρίνοντας μεγάλα κονδύλια για τις ανάγκες της αλλά και δηλώνοντας πάντα πρόθυμη να βρεθεί στο πλάι του Αρχιεπισκόπου και δραστήριων Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, δε θα μπορούσε ο κ. Πατούλης να μην απλώσει το χέρι του για συνεργασία. Θα μεταβεί λοιπόν στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου αύριο Πέμπτη για να δηλώσει στον Μακαριώτατο ότι είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί η Εκκλησία.

Άλλωστε ο κ. Πατούλης όπως όλοι γνωρίζουμε και πριν γίνει Περιφερειάρχης, όσο δηλαδή ήταν Δήμαρχος Αμαρουσίου αλλά και ως εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου, ήταν πολύ δραστήριος και ένα μεγάλο μέρος της δράσης του ήταν αφιερωμένο στην Εκκλησία. Τον είδαμε πολλές φορές να ταξιδεύει με την Αποστολή της Αρχιεπισκοπής , δίπλα στον διευθυντή της κ. Κωστή Δήμτσα και να μεταφέρουν κούτες με φάρμακα αλλά και τρόφιμα σε ακριτικές περιοχές και νησιά.

Η συνεργασία του λοιπόν με την Εκκλησία θα είναι καταπώς φαίνεται βοηθητική και υποστηρικτική σε όλες τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνονται για το καλό έργο της Εκκλησίας.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων