18/01/2024 18/01/2024 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπασόγιεβιτς είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος. Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με την συγγραφέα κυρία Άννα Μπιθικώτση. Κατά την συνάντηση η κόρη του...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 14:42

Ο Πρέσβης της Σερβίας Ντούσαν Σπασόγιεβιτς στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Σερβίας Ντούσαν Σπασόγιεβιτς στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπασόγιεβιτς είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος.

Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με την συγγραφέα κυρία Άννα Μπιθικώτση. Κατά την συνάντηση η κόρη του αείμνηστου ερμηνευτή Γρηγόρη Μπιθικώτση, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και αναφέρθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας με την ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α..

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες κατά τις οποίες η συγγραφέας θα αφηγείται επί σκηνής ιστορίες από την ζωή του πατέρα της, μέσα από τις ανεξίτηλες βιωματικές προσωπικές και ιστορικές της μνήμες που κατέγραψε στο βιβλίο της που φέρει τον τίτλο: «Από το ημερολόγιο μου… Γρηγόρης Μπιθικώτσης 1922- 2005».

 

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α. κ. Γεώργιος Δεμελής. Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον πρώην Υπουργό κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων