07/02/2020 07/02/2020 Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα – που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών – έκοψε όπως κάθε χρόνο την πίτα της για τη νέα χρονιά. Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, ο οποίος μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου. Συμμετείχαν...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 21:24

Ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα

Διαδώστε:
Ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα – που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών – έκοψε όπως κάθε χρόνο την πίτα της για τη νέα χρονιά.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, ο οποίος μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου. Συμμετείχαν τα μέλη της Ορχήστρας, που απέδωσαν όμορφα μουσικά μέλη, και πολλοί γονείς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ρουφ.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων