15/05/2023 15/05/2023 Δεκάδες ήταν οι πιστοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Αγίας Φωτεινής του Ιλισσού, σε κλίμα κατάνυξης, την Κυριακή 14 Μαϊου 2023. Η Αγία Φωτεινή του Ιλισσού γιορτάζει κάθε 26η Φεβρουαρίου αλλά και την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, την τέταρτη Κυριακή μετά το Πάσχα που φέτος ήταν η 14η Μαΐου. Αρχικά τελέστηκε ο Πανηγυρικός...
15 Μαΐου, 2023 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2023 - 15:37

Ο Θάνος Πλεύρης στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Θάνος Πλεύρης στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες ήταν οι πιστοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Αγίας Φωτεινής του Ιλισσού, σε κλίμα κατάνυξης, την Κυριακή 14 Μαϊου 2023.

Η Αγία Φωτεινή του Ιλισσού γιορτάζει κάθε 26η Φεβρουαρίου αλλά και την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, την τέταρτη Κυριακή μετά το Πάσχα που φέτος ήταν η 14η Μαΐου.

Αρχικά τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια πραγματοποίησαν λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Φωτεινής στους δρόμους της Αθήνας.

Την εικόνα συνόδευσε άγημα στρατιωτών καθώς και η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και υποψήφιος βουλευτής Ά Αθηνών.

«Ευχαριστούμε δημόσια τον Υπουργό Υγείας των Ελλήνων», τόνισε ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μάξιμος.
«Τον ευχαριστούμε για το έργο του και τη βοήθεια, επειδή το αισθανόμαστε. Τέτοιοι άρχοντες τιμούν τη χώρα μας. Αυτοί οι οποίοι αγαπούν την εκκλησία και την τιμούν», πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων