08/12/2021 08/12/2021 Στo πλαίσιo συνεργασίας του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Τομεάρχη Πολιτισμού Περιφέρειας Αττικής και υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Χάρη Ρώμα, συνοδευόμενο από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Μουσικής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Ειρηναίο Νάκο και τον υπεύθυνο μουσικής...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 16:59

Ο Τομεάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Αττικής Χ. Ρώμας στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Ο Τομεάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Αττικής Χ. Ρώμας στον Αρχιεπίσκοπο

Στo πλαίσιo συνεργασίας του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Τομεάρχη Πολιτισμού Περιφέρειας Αττικής και υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Χάρη Ρώμα, συνοδευόμενο από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Μουσικής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Ειρηναίο Νάκο και τον υπεύθυνο μουσικής του ιδρύματος κ. Γεώργιο Δεμελή.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα εκτίμησης και αγάπης, ο κ. Ρώμας αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας όσον αφορά τα πολιτιστικά καθώς επίσης και στις δράσεις του Ιδρύματος Μουσικής.

Ο Μακαριώτατος εξήρε την προσωπικότητα του κυρίου Χάρη Ρώμα όσον αφορά τα πολιτιστικά καθώς και την πολύχρονη πορεία του στο θέατρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στο έργο της περιφέρειας όσο και στην νέα σημαντική προσπάθεια της υποψηφιότητας του στα κοινά του Δήμου Χαλανδρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων