17/02/2022 17/02/2022 Τον Υφυπουργό Ἐξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, και τον Πρέσβη της Αρμενίας, Tigran Mkrtchyan, υποδέχθηκε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών,...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 14:19

O Υφυπουργός Εξωτερικών Φραγκογιάννης και ο Πρέσβης της Αρμενίας στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
O Υφυπουργός Εξωτερικών Φραγκογιάννης και ο Πρέσβης της Αρμενίας στον Αρχιεπίσκοπο

Τον Υφυπουργό Ἐξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, και τον Πρέσβη της Αρμενίας, Tigran Mkrtchyan, υποδέχθηκε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Tigran Mkrtchyan, Πρέσβης της Αρμενίας. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον Πρέσβη και αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο χωρών, ενώ από την πλευρά του ο κ. Mkrtchyan ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Εκκλησία και τον Ελληνικό λαό.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων