30/11/2020 30/11/2020 Συγκίνησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, το τηλεφώνημα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος πριν ακόμη εξέλθη του Νοσοκομείου, επικοινώνησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, προκειμένου να ευχηθή τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλο τον Πατραικό Λαό τα δέοντα, να στείλη τις πατρικές ευλογίες και τον εγκάρδιο ασπασμό...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 15:54

Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στον λαό της Πάτρας

Διαδώστε:
Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στον λαό της Πάτρας

Συγκίνησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, το τηλεφώνημα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος πριν ακόμη εξέλθη του Νοσοκομείου, επικοινώνησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, προκειμένου να ευχηθή τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλο τον Πατραικό Λαό τα δέοντα, να στείλη τις πατρικές ευλογίες και τον εγκάρδιο ασπασμό με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ιδρυτού και προστάτου της των Πατρέων Εκκλησίας.

Όπως αναφέρετε σε σχετική ανακοίνωση της Ι.Μ. Πατρών ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εκ βάθους ψυχής τον Μακαριώτατο και μετέφερε τον σεβασμό του Ιερού Κλήρου, των Μοναστικών Αδελφοτήτων και όλου του Πατραικού Λαού, όπως και τις υιικές ευχές και προσρήσεις, ώστε μετά την σύντομη περιπέτεια της υγιείας του να συνεχίση με την δύναμη και ιερό ζήλο που διαθέτει τα πρωθιεραρχικά του καθήκοντα. Σημειώνομε ότι κατά τας ημέρας αυτάς της ασθενείας του, ο Σεβασμιώτατος, ο ιερός Κλήρος και ο Πατραικός Λαός προσηύχοντο και προσεύχονται για τον Μακαριώτατο. Η δε επικοινωνία του Σεβασμιωτάτου με τους αδελφούς που ευρίσκονται κοντά στον Αρχιεπίσκοπο ήτο σχεδόν καθημερινή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων