07/06/2019 07/06/2019 Ένα ακόμη ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο απόγευμα χάρισαν οι μικροί τετράποδοι φίλοι της SAPT HELLAS στους ενοίκους και το προσωπικό του «Καρέλλειου» της ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”. Η «Μπίγκλα» (η star), η «Λιζέλ» (η ντίβα), η «Λουλού» (η μαχμουρλού) και ο «Μέλης» (γλυκός σαν μέλι) επισκέφτηκαν την Δομή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», συνοδευόμενοι από τις εθελόντριες της οργάνωσης, για να...
07 Ιουνίου, 2019 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 19:45

Οι μικροί τετράποδοι φίλοι της SAPT HELLAS στο «Καρέλλειο»

Διαδώστε:
Οι μικροί τετράποδοι φίλοι της SAPT HELLAS στο «Καρέλλειο»

Ένα ακόμη ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο απόγευμα χάρισαν οι μικροί τετράποδοι φίλοι της SAPT HELLAS στους ενοίκους και το προσωπικό του «Καρέλλειου» της ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Η «Μπίγκλα» (η star), η «Λιζέλ» (η ντίβα), η «Λουλού» (η μαχμουρλού) και ο «Μέλης» (γλυκός σαν μέλι) επισκέφτηκαν την Δομή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», συνοδευόμενοι από τις εθελόντριες της οργάνωσης, για να κρατήσουν συντροφιά στους επωφελούμενους. Με όρεξη και χαρούμενη διάθεση, οι επωφελούμενοι μαζί με τους τετράποδους φίλους τους έκαναν βόλτα στο κήπο της Μονάδας, υπό την επίβλεψη των εθελοντών.

Στόχος των εθελοντών της SAPT HELLAS είναι, μέσω της θεραπευτικής επαφής με τα ζώα, να προσφέρουν κοινωνική συναναστροφή και χαρά σε ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιώντας συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα, συλλόγους, σχολεία και στέγες και ξενώνες φιλοξενίας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων