16/09/2021 16/09/2021 Συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρα είχε, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Η συζήτηση των δύο πλευρών επικεντρώθηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και την Αττική. Τόσο ο Μακαριώτατος όσο και...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:55

Οι πυρκαγιές στο επίκεντρο της συνάντησης Αρχιεπισκόπου-Μπούρα

Διαδώστε:
Οι πυρκαγιές στο επίκεντρο της συνάντησης Αρχιεπισκόπου-Μπούρα

Συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρα είχε, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η συζήτηση των δύο πλευρών επικεντρώθηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και την Αττική. Τόσο ο Μακαριώτατος όσο και ο κ. Μπούρας υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για την άμεση επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι φωτιές.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων