01/02/2023 01/02/2023 Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα στο γραφεί του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Πρώτη επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου με την οποία ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ευχαριστώντας την για την επίσκεψη.   Ακολούθως τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν μέλη...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 13:56

Οι σημερινές συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Διαδώστε:
Οι σημερινές συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα στο γραφεί του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Πρώτη επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου με την οποία ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ευχαριστώντας την για την επίσκεψη.

 

Ακολούθως τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων (Χ.Α.Ν.).

 

Τελευταία επίσκεψη ήταν αυτή του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, με τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε απόψεις για ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του κ. Γενικού.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων