02/09/2021 02/09/2021 Σειρά συναντήσεων στην Αρχιεπισκοπή είχε σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Το μεσημέρι συναντήθηκε με την Βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον ενημέρωσε για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής Θράκης. Στη συνέχεια, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) κυρία Παρασκευή...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 17:05

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου – Ενημέρωση από την Ντόρα Μπακογιάννη

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου – Ενημέρωση από την Ντόρα Μπακογιάννη

Σειρά συναντήσεων στην Αρχιεπισκοπή είχε σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Το μεσημέρι συναντήθηκε με την Βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον ενημέρωσε για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής Θράκης.

Στη συνέχεια, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) κυρία Παρασκευή Δραμαλιώτη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης και η κα Κυριακή Ελευθεριάδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Επικοινωνίας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών

Στην συνάντηση αποτιμήθηκε και συμφωνήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), η οποία έχει αφετηρία από το 2014.Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίστηκε η υπογραφή ενός Συμφώνου Συνεργασίας στο προσεχές χρονικό διάστημα μεταξύ του Εξοχωτάτου Υπουργού Εσωτερικών Μαυρουδή Βορίδη και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’ ως Προέδρου του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο θα στοχεύει στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που διαθέτει το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. στην υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων και τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Εκκλησίας, κληρικών και λαϊκών στελεχών της.

Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜΣΙΕ) κ. Κωνσταντίνο Πολίτη και με μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παππάς

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων