12/06/2023 12/06/2023 Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 το μεσημέρι, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η πλειοψηφία των Μελών αυτής, πρωτοστατούντος του Αντιπροέδρου Αυτής, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, επισκέφθηκαν, ως κατ’ έτος είθισται, κατόπιν προσκλήσεως, την Συνοδική Ιερά Μονή Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου στον Κάλαμο Αττικής. Τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. έγιναν...
12 Ιουνίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2023 - 18:03

Οι Συνοδικοί Ιεράρχες επισκέφθηκαν την Ι.Μ Αγ. Συμεών του Νέου Θεολόγου στον Κάλαμο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι Συνοδικοί Ιεράρχες επισκέφθηκαν την Ι.Μ Αγ. Συμεών του Νέου Θεολόγου στον Κάλαμο (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 το μεσημέρι, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η πλειοψηφία των Μελών αυτής, πρωτοστατούντος του Αντιπροέδρου Αυτής, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, επισκέφθηκαν, ως κατ’ έτος είθισται, κατόπιν προσκλήσεως, την Συνοδική Ιερά Μονή Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου στον Κάλαμο Αττικής.

Τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. έγιναν δεκτά από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη Συμεών, ο οποίος με ευγένεια λόγων καλωσόρισε εκ μέρους όλων των πατέρων τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, ζήτησε την ευχή τους προς όλη την αδελφότητα και παρακάλεσε να διαβιβάσουν τα σεβάσματά τους προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Μετά την μοναστηριακή τράπεζα, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, εψάλη η προβλεπόμενη δέηση και αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, με την παρουσία των Συνοδικών Αρχιερέων τέλεσε νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου κτήτορος της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτου Χριστοδούλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων