24/03/2020 24/03/2020 Όλες οι καμπάνες θα χτυπήσουν πανηγυρικά αύριο, έπειτα από εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου προς όλους τους κληρικούς της Αρχιεπισκοπής. Παρά τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα με το θανατηφόρο κορονοϊό, το χαρμόσυνο μήνυμα θα ηχήσει στις καρδιές όλων. Αναλυτικότερα το εν λόγω μήνυμα αναφέρει, «Σεβαστοί Πατέρες, κατόπιν προφορικής εντολής...
24 Μαρτίου, 2020 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 20:55

Όλες οι καμπάνες της Ι. Αρχιεπισκοπής θα ηχήσουν χαρμόσυνα!

Διαδώστε:
Όλες οι καμπάνες της Ι. Αρχιεπισκοπής θα ηχήσουν χαρμόσυνα!

Όλες οι καμπάνες θα χτυπήσουν πανηγυρικά αύριο, έπειτα από εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου προς όλους τους κληρικούς της Αρχιεπισκοπής. Παρά τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα με το θανατηφόρο κορονοϊό, το χαρμόσυνο μήνυμα θα ηχήσει στις καρδιές όλων.

Αναλυτικότερα το εν λόγω μήνυμα αναφέρει, «Σεβαστοί Πατέρες, κατόπιν προφορικής εντολής του Μακαριωτάτου Πατρός και Αρχιεπισκόπου ημών, παρακαλείσθε αύριο, εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, στις 11 το πρωί, να σημάνετε πανηγυρικώς τους κώδωνες των Ι. Ναών οπού υπηρετείτε. Η Κυρία Θεοτόκος είθε να διαφυλάττει πάντας ημάς εν υγεία, εις έτη πολλά!»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων