04/04/2020 04/04/2020 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Όλα πήγαν καλά και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” ο Αρχιεπίσκοπος είχε εισαχθεί στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο «Ωνάσειο»  σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου για προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη μετά από σύσταση των...
04 Απριλίου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 15:30

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τοποθέτηση βηματοδότη στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τοποθέτηση βηματοδότη στον Αρχιεπ. Αθηνών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Όλα πήγαν καλά και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” ο Αρχιεπίσκοπος είχε εισαχθεί στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο «Ωνάσειο»  σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου για προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη μετά από σύσταση των θεραπόντων ιατρών του, όπως ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάλεσαν για να του ευχηθούν ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αρκετοί Ιεράρχες, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων