12/01/2021 12/01/2021 Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Αύριο θα συνεχιστούν οι εργασίες καιαναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις Συμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν η μέρα εορτασμού των Θεοφανείων και η τήρηση των μέτρων από την πλευρά των πιστών, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, καθώς επίσης και η προσφυγη της Εκκλησίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας....
12 Ιανουαρίου, 2021 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 13:51

Ολοκληρώθηκε η ΔΙΣ – Τι συζητήθηκε σήμερα

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η ΔΙΣ – Τι συζητήθηκε σήμερα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Αύριο θα συνεχιστούν οι εργασίες καιαναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις

Συμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν η μέρα εορτασμού των Θεοφανείων και η τήρηση των μέτρων από την πλευρά των πιστών, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, καθώς επίσης και η προσφυγη της Εκκλησίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στην Ιερά Σύνοδο και σχετικά με το ζήτημα ότι επιτρέπονται οι πολιτικοί γάμοι, αλλά όχι οι θρησκευτικοί την περίοδο αυτή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων