21/05/2019 28/05/2019 Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση των δυο προκαθημένων. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης οι προκαθήμενοι προέβησαν σε δηλώσεις. «Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και λάθη. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την Εκκλησία μας. Θα εργαστούμε για την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία μας Μιλήσαμε επι παντώς επιστητού Είχαμε μια όμορφη συνάντηση για όλα τα θέματα Φεύγω και πιο αισιόδοξος...
21 Μαΐου, 2019 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2019 - 22:56

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Προκαθημένων Κύπρου και Ελλάδος

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Προκαθημένων Κύπρου και Ελλάδος

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση των δυο προκαθημένων. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης οι προκαθήμενοι προέβησαν σε δηλώσεις. «Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και λάθη. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την Εκκλησία μας. Θα εργαστούμε για την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία μας Μιλήσαμε επι παντώς επιστητού Είχαμε μια όμορφη συνάντηση για όλα τα θέματα Φεύγω και πιο αισιόδοξος και πιο σοφός απ’ ότι ήμουν από την όμορφη συνάντηση με τον Μακαριώτατο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος δήλωσε: «Να εύχεστε ώστε οι προσπάθειες μας να είναι καλές».

Ακούστε όλες τις δηλώσεις:

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων