13/01/2021 13/01/2021 Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΙΣ πριν λίγη ώρα για τη δεύτερη ημέρα των εργασιών. Χτες ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα χωρίς να βγει κάποια ανακοίνωση ενώ σήμερα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή το ανακοινωθέν.  Υπενθυμίζεται όπως αναφέρθηκε από το Πρακτορείο Ορθοδοξία χτες, ότι συμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν η μέρα εορτασμού των Θεοφανείων και η τήρηση των...
13 Ιανουαρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2021 - 13:50

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΙΣ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΙΣ πριν λίγη ώρα για τη δεύτερη ημέρα των εργασιών. Χτες ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα χωρίς να βγει κάποια ανακοίνωση ενώ σήμερα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή το ανακοινωθέν. 

Υπενθυμίζεται όπως αναφέρθηκε από το Πρακτορείο Ορθοδοξία χτες, ότι συμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν η μέρα εορτασμού των Θεοφανείων και η τήρηση των μέτρων από την πλευρά των πιστών, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, καθώς επίσης και η προσφυγη της Εκκλησίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στην Ιερά Σύνοδο και σχετικά με το ζήτημα ότι επιτρέπονται οι πολιτικοί γάμοι, αλλά όχι οι θρησκευτικοί την περίοδο αυτή.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων