08/03/2024 08/03/2024 Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «ALL IN!» ERASMUS+ project, στις 6 Μαρτίου 2024. Το πρόγραμμα της ΜΚΟ «Αποστολή» δίνει στους μετανάστες που ζουν στην Αθήνα -ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας, την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ελληνική γλώσσα και με τον ελληνικό πολιτισμό, ώστε να έχουν ευκολότερη...
08 Μαρτίου, 2024 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 14:26

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «ALL IN!» ERASMUS+ project, στις 6 Μαρτίου 2024.

Το πρόγραμμα της ΜΚΟ «Αποστολή» δίνει στους μετανάστες που ζουν στην Αθήνα -ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας, την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ελληνική γλώσσα και με τον ελληνικό πολιτισμό, ώστε να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Το πιλοτικό πρόγραμμα οργανώθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο του έργου «ALL IN!» Erasmus+ project. Η κ. Αγγέλα Μεταλληνού και ο κ. Γιάννης Κοτσανάς μοιράστηκαν με τους μαθητές εμπειρίες, τεχνικές και μεθόδους εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων