04/07/2022 05/07/2022 Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στο πλαίσιο των ενταξιακών του δράσεων, προγραμμάτισε σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, τη συμμετοχή εφήβων μεταναστών και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημοκρατίας». Σε αυτό συμμετείχαν και παιδιά από τη δομή της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», τα...
04 Ιουλίου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 3:11

Παιδιά δομής της Εκκλησίας της Ελλάδος γνώρισαν την ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού

Διαδώστε:
Παιδιά δομής της Εκκλησίας της Ελλάδος γνώρισαν την ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στο πλαίσιο των ενταξιακών του δράσεων, προγραμμάτισε σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, τη συμμετοχή εφήβων μεταναστών και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημοκρατίας».

Σε αυτό συμμετείχαν και παιδιά από τη δομή της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», τα οποία στο πλαίσιο του προγράμματος, επισκέφθηκαν το Θησείο, την Αρχαία Αγορά, την Πνύκα, την Πλάκα, την Παλαιά Βουλή και τη Βουλή των Ελλήνων. Σκοπός των επισκέψεων ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών προς την ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων