09/04/2020 09/04/2020 Στο πλευρό των άστεγων και κοινωνικά ευπαθών ομάδων στέκεται σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την διανομή εβδομαδιαίων συσσιτίων. Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», που προσφέρει καθημερινά ζεστό φαγητό μέσω των συσσιτίων στην οδό Σοφοκλέους, ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την χρηματοδότηση του International Orthodox...
09 Απριλίου, 2020 - 17:00

«Πακέτα αγάπης» στους αστέγους από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Δήμο Αθηναίων

Διαδώστε:
«Πακέτα αγάπης» στους αστέγους από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Δήμο Αθηναίων

Στο πλευρό των άστεγων και κοινωνικά ευπαθών ομάδων στέκεται σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την διανομή εβδομαδιαίων συσσιτίων. Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», που προσφέρει καθημερινά ζεστό φαγητό μέσω των συσσιτίων στην οδό Σοφοκλέους, ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities (IOCC) να μοιράζει «δέματα αγάπης» με τρόφιμα ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μη μείνει μόνος και αβοήθητος.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ρεπορτάζ: Πέπη Οικονομάκη

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο για την έμπρακτη βοήθεια του καθώς και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την συνεχή και πολύτιμη στήριξη της.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, από την πλευρά του, δήλωσε πως «άμεση προτεραιότητα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου καθώς και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι η εξασφάλιση τροφής και φαρμάκων για τους άστεγους συνανθρώπους μας. Γι αυτό, πρέπει να πούμε ότι είναι ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων