08/11/2019 08/11/2019 Μεσα σε κατανυκτικό κλίμα, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός για τον Άγιο Νεκτάριο στην Ηλιούπολη. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καμερούν Γρηγόριος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην γλυκύτητα του Αγίου Νεκταρίου. Ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου μίλησε με αγάπη για τον ερχομό του Μητροπολίτου Καμερούν, λέγοντας πως είναι ευλογία...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 22:20

Πανηγυρικά ο Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου στην Ηλιούπολη

Διαδώστε:
Πανηγυρικά ο Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου στην Ηλιούπολη

Μεσα σε κατανυκτικό κλίμα, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός για τον Άγιο Νεκτάριο στην Ηλιούπολη.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καμερούν Γρηγόριος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην γλυκύτητα του Αγίου Νεκταρίου.

Ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου μίλησε με αγάπη για τον ερχομό του Μητροπολίτου Καμερούν, λέγοντας πως είναι ευλογία η παρουσία του στον ναό της Ηλιούπολης.

«Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος ο Β’, σήμερα, μοίρασε χαρά σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο» τόνισε ο π. Σεραφείμ ευχόμενος τα χρόνια πολλά στον πιστό λαό.

«Ο Άγιος Νεκτάριος ανέπτυξε έναν τρόπο προσωπικό ν’ απευθύνεται στον κύριο μας» σημείωσε, και, πρόσθεσε, πως: «Η αγιότητα δεν είναι άπιαστη και μεγάλο παράδειγμα είναι ο Άγιος που αποτελεί παράδειγμα για την εποχή μας».

Στο τέλος, κάλεσε τους πιστούς να μετάσχουν στην αυριανή λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, που στεγάζεται κάτωθι του Ναού της Αγίας Μαρίνης, ευχόμενος σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων