13/06/2019 13/06/2019 Παραιτήθηκε από Υπεύθυνος Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Γιώργος Βασιλείου. Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου με επίσημη επιστολή του αναφέρει ότι πήρε την απόφαση αυτή κατόπιν της επικείμενης συμμετοχής του στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος με το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο νομό...
13 Ιουνίου, 2019 - 9:39

Παραιτήθηκε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Παραιτήθηκε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου

Παραιτήθηκε από Υπεύθυνος Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Γιώργος Βασιλείου.

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου με επίσημη επιστολή του αναφέρει ότι πήρε την απόφαση αυτή κατόπιν της επικείμενης συμμετοχής του στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος με το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει: 

Στη ζωή υπάρχουν στιγμές που καθένας, από εμάς, καλείται να πάρει μια απόφαση για τον δρόμο τον οποίον πρέπει να ακολουθήσει. Και είναι ευλογία όταν τη στιγμή αυτή γνωρίζεις ότι σε καλεί το καθήκον απέναντι στην Χώρα σου, στους συνανθρώπους σου, στις επόμενες γενιές που θα κληρονομήσουν τον ευλογημένο αυτόν τόπο.

Αυτή τη στιγμή ευκαιρίας για προσφορά στην Πατρίδα και στην Αιτωλοακαρνανία, μου την έδωσε ο Πρωθυπουργός της Χώρας και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, καθώς επίσης την Τοπική και Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που πρότειναν την υποψηφιότητά μου στο Νομό μας για να εκπροσωπήσω επάξια τους Αιτωλοακαρνάνες, την επόμενη κρίσιμη τετραετία της Χώρας μας.

Ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, όπως ορίζει ο Νόμος, παραιτούμαι από την ιδιότητα τού Υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θέση από την οποία διακόνησα, πάντοτε με ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Εφ εξής, οποιαδήποτε θέση, δήλωση και κριτική εκφράσω απηχούν αυστηρά τα προσωπικά μου πιστεύω, τις δικές μου αξίες και αλήθειες και όχι βεβαίως της Εκκλησίας της Ελλάδος, από την οποία δεν φεύγω.

Συνεχίζω, ως ενεργό μέλος Αυτής και ως ενεργός πολίτης της Χώρας μου, προκειμένου μαζί να ενώσουμε το χθες με το σήμερα και να αγωνισθούμε όλοι, από κοινού, για ένα καλύτερο αύριο, αυτό που δικαιούται ο Λαός της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και ολόκληρης της Χώρας. Δεν ελπίζω απλά σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό είναι απόλυτα εφικτό με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας όλων μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων και διαχωριστικών γραμμών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων