19/03/2019 19/03/2019 Νίκος Ζαϊμης Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των εργασιών της έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος παραχώρησε συνέντευξη τύπου για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο...
19 Μαρτίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 18:53

“Όλες οι αποφάσεις της Ιεραρχίας είναι ομόφωνες”. (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Όλες οι αποφάσεις της Ιεραρχίας είναι ομόφωνες”. (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Ζαϊμης

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των εργασιών της έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος παραχώρησε συνέντευξη τύπου για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο θέμα του διαλόγου με την Πολιτεία τόνισε ότι: “υπήρχαν οι κόκκινες γραμμές στο διάλογο. Δεν είχαμε την δυνατότητα βέβαια να συζητήσουμε για όλα τα θέματα”. Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι: ” Όλες οι αποφάσεις της Ιεραρχίας είναι ομόφωνες”.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

δημοσιογραφική κάλυψη Δημήτρης Στρουμπάκος

κάμερα Ανδρέας Χαλκιόπουλος

μοντάζ Μαριάνθη Ματζίρη

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων