24/02/2023 24/02/2023 Σε ακόμα μία Ιερατική Σύναξη θα παραστεί η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Αυτή τη φορά θα παραστεί στην προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, σύναξη των Αρχιερατικών Επιτρόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών στις 7 το απόγευμα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 11:07

Παρουσία Κεραμέως η σύναξη Αρχιερατικών Επιτρόπων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Τρίτη

Διαδώστε:
Παρουσία Κεραμέως η σύναξη Αρχιερατικών Επιτρόπων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Τρίτη

Σε ακόμα μία Ιερατική Σύναξη θα παραστεί η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Αυτή τη φορά θα παραστεί στην προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, σύναξη των Αρχιερατικών Επιτρόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών στις 7 το απόγευμα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Πριν λίγες ημέρες παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκης Κεραμέως, είχε πραγματοποιηθεί Ιερατική Σύναξη, όπως συνηθίζεται ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.

Διαβάστε επίσης: Παρουσία Κεραμέως η Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Κηφισίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων