27/04/2022 27/04/2022 «Απ᾽ τη Δοβρά, στη Λευτεριά», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του εορτασμού της 200στής επετείου της ιστορικής μάχης στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, ενώ στην εκδήλωση λόγου και μέλους θα παραστεί ο...
27 Απριλίου, 2022 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 11:41

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου η εκδήλωση «Απ᾽ τη Δοβρά, στη Λευτεριά»

Διαδώστε:
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου η εκδήλωση «Απ᾽ τη Δοβρά, στη Λευτεριά»

«Απ᾽ τη Δοβρά, στη Λευτεριά», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του εορτασμού της 200στής επετείου της ιστορικής μάχης στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, ενώ στην εκδήλωση λόγου και μέλους θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και θα συμμετάσχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές» Βεργίνας και το Λύκειο Ελληνίδων Βεροίας.

Πέρας προσέλευσης: 7:20 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Μονή Δοβρά Βεροίας πανηγυρίζει τη Ζωοδόχο Πηγή και τιμά τα 200 χρόνια από την ιστορική μάχη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων