15/04/2022 15/04/2022 Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος στο πλαίσιο του μαθήματος της Ποιμαντικής Θεολογίας παρουσίασε στους φοιτητές τους στόχους, τα προγράμματα και το ευρύτερο επιμορφωτικό έργο του Ι.Π.Ε. Ο π. Θεολόγος παρευρέθηκε στο μάθημα της Ποιμαντικής...
15 Απριλίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 14:16

Παρουσίαση του Ι.Π.Ε. στους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Διαδώστε:
Παρουσίαση του Ι.Π.Ε. στους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος στο πλαίσιο του μαθήματος της Ποιμαντικής Θεολογίας παρουσίασε στους φοιτητές τους στόχους, τα προγράμματα και το ευρύτερο επιμορφωτικό έργο του Ι.Π.Ε.

Ο π. Θεολόγος παρευρέθηκε στο μάθημα της Ποιμαντικής Θεολογίας προσκεκλημένος από τον διδάσκοντα Πρωτοπρ. Χριστόφορο Χρόνη, ο οποίος αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη του Ι.Π.Ε. επί σειρά ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων